Защо сок?

Защо HUROM

Защо да пием сок, вместо да консумираме цели плодове и зеленчуци? Какви и колко полезни вещества получаваме от соковете? Как да извлечем максимума от природата? Какви болести предизвикваме, ако не консумира пресни и свежи плодове и зеленчуци?

Здравословни навици – начин на живот

Защо HUROM

В днешното забързано ежедневие, повечето хора намираме време за здравето си само тогава, когато се разболеем. Дори и в тези моменти, рядко прибягваме към по-сериозни мерки за предотвратяване на следващи заболявания, или в помощ на това в момента.

HUROM HH Elite

Защо HUROM

Използвайте я веднъж, и ще видите защо HH Elite е спечелила награди за дизайн от цял свят: тя перфектно съчетава умна форма с практическа функция. Лесна за използване, изключително тиха, хубав голям резервоар за сок с двоен крилат шнек, контролер за гъстота, и две цедки за сок и смути.

Защо HUROM?

Защо HUROM

Изстискване елиминира затоплянето на продуктите, което означава, че получаваме сок пълен с ензими, витамини, фибри и аромат – непроменен от началото до края на процеса. Това отличава значително Hurom Slow Juicer от останалите устройства със същото предназначение.

Какво е „Бавна“ сокоизстисквачка?

Защо HUROM

Не се заблуждавайте от името. Бавната сокоизстисквачка извлича сока, много по-бързо от останалите уреди със същото предназначение, и изхвърля много по-сух отпадък (пулпа) , и съответно добива много повече сок.

Колко струва чаша сок Колко струва чаша сок